Att tänka på när du spelar på MMA

Om du läst tidigare inlägg så vet du att jag är ett stort fan, och jag försöker hålla mig uppdaterad så gott jag kan gällande MMA. Det viktigaste är att bli insatt i sporten, samt om de olika stjärnorna. MMA är en sport som kretsar mycket kring vem som kan bli mest underhållande även utanför buren, vilket Conor McGregor är ett lysande exempel på. Syns du och hörs du får du även de bästa matchningarna.

Tips för spel på MMA

De bästa oddsen finns på bastodds.se, men det viktigaste är att du gör en bakgrundscheck själv. När du vet hur dagsformen är, hur träningen har gått, vilka tränarna är och hur mycket sparring de har fått mellan matcherna får du en helt annan översikt. Du kan alltså välja att betta på en fighter som du vet är väl förberedd, jämfört med en motståndare som kanske inte har haft lika mycket tid att förbereda sig.

Andra saker att tänka på

När du bettar på MMA är det även viktigt att hålla koll på stjärnor som är på väg uppåt, och det händer ofta att stora ligor som UFC tar in en relativt okänd fighter. Det kan dock vara så att den personen har flera olika titelbälten hos andra organisationer, och då är det viktigt att känna till dennes fullständiga bakgrund inom sporten. Det kan även röra sig om professionella atleter med bakgrund inom andra kampsporter.

Några av de största stjärnorna inom MMA började med brottning, och satsar du på en brottare har du ofta säkrat vinsten. Det som är viktigt att tänka på när det gäller brottare är att två brottare som möter varandra ofta slutar stående. Då gäller det att satsa på den som har de bästa slagkombinationerna och sparkarna. Som MMA-utövare måste man vara en komplett fighter, men alla är trots detta inte bra på precis alla moment.